Vores Produkter

Økologisk svinekød fra vores Saddelback grise.

Kødet fra denne race er en klasse for sig i forhold til smag, saft og kraft. Det kræver IKKE marinade - bare salt og peber.Tilbered det i ovnen, på panden eller grillen og NYD smagen.

For os er det vigtigt, at du ikke skal begrænses ved indkøb til middagen, derfor har vi stort set alle udskæringer i fryseren og til vores online shop - enkelte udskæringer er dog sæson bestemte.

Hvis du er usikker på, hvad du skal vælge, kan vi anbefale nakkekotelet eller nakkefilet - her er smagen helt fantastisk på grund af fedtmarmoreringen. 

 

Økologisk oksekød fra vores Dexter og Galloway kvæg.

Dexter koen er en af de mindre køer, men kvaliteten af kødet er helt i top. Vores køer går største delen af året ude på vores enge og græsser. Når græsset er brugt op, fodres de kun med wrap fra egne marker

Dexter koen er i sig selv meget fedt fattig, så for at få marmoreringen ind i kødet, har vi hos enkelte køer, avlet Galloway ind i besætningen - og det har vi bestemt IKKE fortrudt. Smagfuldt kød med fedtkant og marmoreringer i mange forskellige udskæringer, som ikke svinder ind under tilberedningen.

 

Økologisk lammekød fra vores helt specielle blandings får.

Lammekødet er ligeledes fra vores egne lam. De går hele sommeren på Naturstyrelsens mark bag butikken. Når der ikke er mere græs der, bliver de flyttet hjem på vores egne kløver marker.

Til forskel fra andre landbrug behandler vi ikke vores lam og får præventivt for orm. Vi behandler selvfølgelig, hvis der er behov, så dyret ikke lider. Kødet er smagfuldt og lækkert og findes i mange udskæringer i vores online shop.

 

Økologiske og Biodynamiske grøntsager.

Fordi vi så gerne vil "hele vejen rundt", har vi nu givet os i kast med produktion af grøntsager. I online shoppen finder du et udvalg af sæsonens grøntsager. De biodynamiske jordbær og kartofler fra egne marker og resterende produkter suppleres med andre danske produkter - hovedsageligt lokale.

 

Økologiske Hudplejeprodukter.

Vi forhandler det danske mærke ECOOKING, som producerer en serie af hudplejeprodukter som vi alle, mand som kvinde, kan få glæde af.. Det er 100% økologiske og naturlige produkter.

 

Økologiske skind.

I tråd med vores biodynamiske tankegang, anvender vi så meget af dyrene som muligt. Derfor har vi også skind fra vore egne lam... og snart fra egne køer. Skindene fra vores egne lam er primært hvide, så vi har indgået samarbejde med en dansk importør, som leverer de smukkeste skind i de farver, vi ikke selv har.

 

Økologiske og biodynamiske kolonialvarer.

For at du som gæst i vores gårdbutik og online shop kan få den bedste oplevelse og større valgmuligheder, tilbyder vi et bredt udvalg af forskellige kolonialvarer. Vi forsøger, at finde de bedste kvalitetsprodukter til jer og i fremtiden kan vi forhåbentlig udvikle vores egne varer.

 

Økologisk Chokolade.

Vi er stolte forhandlere af den 100% økologiske Summerbird Chokolade. Vi har et udvalg af gaveæsker, nødder overtrukket med chokolade og selvfølgelig de klassiske sommerfugle.

 

Kurve og Pynt.

Vi har som noget nyt et stort udvalg af kurve til forskellige formål. Besøg os i butikken eller onlineshoppen for at se de butikkens varer.