Vores Produkter

Økologisk svinekød fra vores Saddelback grise.

Kødet fra denne race er en klasse for sig i forhold til smag, saft og kraft. Det kræver IKKE marinade - bare salt og peber.Tilbered det i ovnen, på panden eller grillen og NYD smagen. 

Økologisk oksekød fra vores Dexter og Galloway kvæg.

Dexter koen er en af de mindre køer, men kvaliteten af kødet er helt i top. Vores køer går største delen af året ude på vores enge og græsser. Når græsset er brugt op, fodres de kun med wrap fra egne marker

Dexter koen er i sig selv meget fedt fattig, så for at få marmoreringen ind i kødet, har vi hos enkelte køer, avlet Galloway ind i besætningen - og det har vi bestemt IKKE fortrudt. Smagfuldt kød med fedtkant og marmoreringer i mange forskellige udskæringer, som ikke svinder ind under tilberedningen.

Ved ønske om køb af 1/2 eller 1/4 dyr, bedes I henvende Jer direkte til landmand Niels Ole Knudsen tlf.  23 39 46 20 

Økologisk lammekød fra vores helt specielle blandings får.

Lammekødet er ligeledes fra vores egne lam. De går hele sommeren på Naturstyrelsens mark bag butikken. Når der ikke er mere græs der, bliver de flyttet hjem på vores egne græs/kløver marker.

Til forskel fra andre landbrug behandler vi ikke vores lam og får præventivt for orm. Gennem målrettet avl, har vi nu en bestand af modstandsdygtige dyr. Kødet er smagfuldt og lækkert og findes i mange udskæringer i vores butik.

Økologiske og Biodynamiske grøntsager.

Fordi vi så gerne vil "hele vejen rundt", har vi nu givet os i kast med produktion af grøntsager. I butikken finder du, hen over sommeren, et udvalg af sæsonens grøntsager og frugt.

Økologiske Hudplejeprodukter.

Vi forhandler det danske mærke ECOOKING, som producerer en serie af hudplejeprodukter som vi alle, mand som kvinde, kan få glæde af.. Det er 100% økologiske og naturlige produkter.

Økologiske skind.

I tråd med vores biodynamiske tankegang, anvender vi så meget af dyrene som muligt. Derfor har vi også skind fra vore egne lam.Skindene fra vores egne lam er primært hvide, så vi har indgået samarbejde med en dansk importør, som leverer de smukkeste skind i de farver, vi ikke selv har.

Økologiske og biodynamiske kolonialvarer.

For at du som gæst i vores gårdbutik kan få større valgmuligheder, tilbyder vi et bredt udvalg af forskellige kolonialvarer. Vi forsøger, at finde de bedste kvalitets- produkter til jer.

 Kurve og Pynt.

Vi har som noget nyt et udvalg af kurve og tekstiler til forskellige formål. Besøg os i butikken se butikkens varer.