Handelsbetingelser

Hvem kan handle i shoppen
Alle kan nu handle i vores Online shop traneholtlandhandel@gamil.com og få varerne tilsendt med PostNord (dog ikke på øer, der ikke er landfaste).

Levering
Leveringsdagen er TORSDAG ved bestilling senest dagen før, inden kl. 12.

Fortrydelsesret
Der er ingen fortrydelsesret på fødevarer. Øvrige varer kan returneres inden 14 dage fra køb, såfremt emballage og produkt er ubrudt/ubrugt. Udgifter til returporto betales af køber. Returvarer pakkes i originalemballagen og sendes til Traneholt Landhandel, Ulvshalevej 84, 4780 Stege Mærk pakken med ordrenummer og eventuel kommentar. Tilbagebetaling sker når returvarer er modtaget (skal være i hel salgbar stand).

Reklamationer
Der er i øvrigt 2 års reklamationsfrist (ikke omfattet fødevarer og gavekort). Reklamationer på fødevarer skal ske direkte til butikken på tlf. 23 29 38 00, så snart fejlen/manglen opdages. Varen erstattes efter aftale. Typisk næste leveringsdag.

Gavekort
Gavekort er gyldig i 3 år. Gavekort på specifikke oplevelser (kursus, markvandringer el.lign.) kan ombyttes til almindeligt/elektronisk gavekort. Afmelding af f.eks. kursus på en bestemt dato pga. f.eks. sygdom, skal ske senest dagen for afholdelse, for at opnå godtgørelse herfor. Ved udeblivelse til specifikt arrangement (kursus) uden afmelding, refunderes eller erstattes beløbet ikke. Fortryder du købet af et gavekort skal du inden for 14 dage kontakte os på traneholtlandhandel@gmail.com og meddele at du ønsker at fortryde dit køb. Har du fået tilsendt et fysisk gavekort, kan du sende det til Traneholt Landhandel, Ulvshalevej 84, 4780 Stege Husk at skrive dit navn og ordrenummer på. Kun værdien af gavekortet tilbagebetales. Udgifter i forbindelse med returnering dækkes af kunden. Beløbet tilbagebetales inden for 14 dage efter modtagelse af gavekortet. Gavekort kan kun tilbagebetales til køberen af gavekortet - ikke modtageren. Modtageren kan benytte gavekortet både i Traneholt Landhandels webshop og i butikken, samt til diverse arrangementer, der bliver afholdt i Traneholt Landhandel, Ulvshalevej 84, 4780 Stege. Gavekort kan ikke ombyttes til kontanter.

Priser
Alle priser på Traneholtlandhandel.dk er naturligvis inklusiv moms og inklusiv alle afgifter. Fragten er dkk 69,- Fragtfri ved ordrer over dkk 599,-. Kortgebyr er 1,45% for dansk udstedte kort og 2,75% for udenlandsk udstedte kort og der er intet minimumsgebyr. Der er ikke gebyr for tilbage postering og chargeback. Priserne på Traneholtlandhandel.dk er dagspriser og opdateres løbende.

Betalingsbetingelser
Betaling kan ske med kort, mobilepay og ved kontooverførsel. Pengene trækkes ved afsendelse og ved kontooverførsel pakkes varerne, når pengene er modtaget.

Mobilepay:
2329 3800

Kontooverførsel:
Reg. Nr. 6140
Kontonr. 0002056669

Kontakt:
Traneholt Landhandel ApS
CVR: 3767 4729
traneholtlandhandel@gmail.com
Tlf.: 2329 3800