Gårdbutikken

Fra gård til butik

Gårdbutikken har sit udspring i landbruget, hvor ønsket om at levere ærlige, rene og sunde fødevarer direkte til forbrugeren er det bærende. Butikken drives i det daglige af Christina og Anders, som er 10. generation i landbruget.

Når du besøger vores butik, er det vigtigt, at du møder en af os, der driver gården. Derfor er det som udgangspunkt altid Christina, du møder i butikken. Vi lægger stor vægt på, at du som gæst oplever den bedste service, og vil gøre det bedste for at opfylde dine ønsker. Samtidig er vi stolte af vores produkter, og deler hjertens gerne historien med dig.

Vi sælger kødet for vores egne dyr – KUN vores egne dyr. Dyrene kan opleves omkring butikken eller i nærområdet, hvor man som gæst gerne må færdes på egen hånd. Kødet ligger på frost, hvor vi stort set har alle udskæringer af både gris, ko og lam – i sæsonen også ænder og gæs. Ligeledes har vi også forskellige røgvarer, som vi hele tiden forsøger at udvikle på.

På nuværende tidspunkt er der også et udvalg af årstidens ØKOLOGISKE og BIODYNAMISKE grøntsager – både af indkøbte grøntsager og egne. I gårdbutikken har vi også et udvalg af økologiske vine, juice, krydderier og mange andre kolonialvarer.

Vi er hele tiden interesseret i at udvide vores sortiment, så længe det er i tråd med vores koncept. Det skal være bæredygtigt – biodynamisk og som minimum økologisk – og så må det gerne være lokalt.

Vi ønsker at skabe en levende butik, hvor oplevelser med natur og gode produkter går hånd i hånd. Så det betyder, at vi i løbet af året vil afholde forskellige arrangementer – hvor hele familien kan deltage. I kan følge med og læse mere på siden aktiviteter.

Vi glæder os til at dele vores liv og passion med Jer.